Atelier

Mijn atelier is waar het allemaal gebeurd. Ik kan er smeden, zagen, vijlen, polijsten etc.
Sinds 12 juli 2018 combineer ik mijn atelier (weer) met een winkel aan het Kort Rapenburg 16 in Leiden. Als ik geopend ben, kunt u me ijverig aan het werk zien in mijn knusse atelier en als ik gesloten ben sluit ik de werkruimte af en heb ik een rustige plek om te werken. Openingstijden zie ‘contact’.

Mijn sieraden maak ik allemaal met de hand en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ik gebruik vrijwel alleen maar gerecycled goud en zilver. Zilver oxideer ik graag, zodat het een donkergrijze kleur krijgt. Dit staat mooi in contrast met licht zilver en alle kleuren goud. Goud gebruik ik in allerlei tinten. Geel-, rosé-, rood- en witgoud en daarbinnen weer verschillende gehaltes: 14,18,19 en 22 karaat. De edelstenen in mijn sieraden zijn regelmatig aan de aandacht van de commercie ontsnapt en dat is juist wat ze uniek maakt. Dat geldt ook voor de diamanten die ik gebruik, ze zijn allemaal nét even anders van kleur dan het gebruikelijke wit.

Alles met de hand en gemaakt van natuurlijke materialen.

Sieraden maken is nog een echte ambacht, en blij toe! Ik maak alles met de hand, waardoor er veel liefde en aandacht in de sieraden zit, precies wat uw sieraad verdient.

Bijzondere materialen.

Ik gebruik graag een combinatie aan materialen die je niet standaard in alle sieraden ziet. Zo zijn de edelstenen die ik gebruik vaak aan aandacht van de commercie ontsnapt en zijn mijn diamanten nét even anders van kleur dan het gebruikelijke wit.

Annelyn Angenent

“Al smedend, zagend en vijlend werk ik vanuit mijn gevoel en vanuit een sfeer die in mijn hoofd zit”

Annelyn Angenent
Kort Rapenburg 16
2311 GC Leiden
+31 (0)6 5767 4770
info@annelynangenent.nl
In mijn winkel met atelier in Leiden werk ik als goudsmid aan vele bijzondere sieraden om een unieke collectie te creëren. Ik werk met goud, zilver, edelstenen en meer...